ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Evenimente

 


Global Services Group, infiintata in 2002, este o companie privata, specializata in campanii de comunicare, evenimente, relatii publice pentru clienti corporativi si autoritati publice locale, cu accent pe Europa.

In peste 10 ani de la infiintare, prin departamentul Profinn Evenimente Speciale am excelat in evenimente interactive cu un puternic caracter practic: proiecte complexe de informare, constientizare si instruire, dezvoltare antreprenoriala si institutionala din perspectiva integrarii europene.

Evenimentele organizate de Global Services Group au creat valoare adaugata pentru participanti: stabilire si mentinere relatii de afaceri, informatii actualizate oferite si explicate de expertii invitati.

Prin experienta acumulata si cu o echipa specializata, oferim consultanta pentru organizarea de intalniri de afaceri, conferinte, targuri, mese rotunde, ateliere de lucru. Acesta include planificare, bugetare, control strict al cheltuielilor, excelenta pregatire logistica, atentie la detaliu, retea regionala de contacte.
Incepand cu sfarsitul anului 2007 a fost implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001, fiind o garantie in plus a calitatii serviciilor furnizate de echipa noastra.

Eficienta, proiecte realizate la timp, profesionalism!

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!