ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Parteneri si legaturi » Raiffeisen Leasing


 

Raiffeisen Leasing


 RAIFFEISEN LEASING
 
Sediu central -                     Calea 13 Septembrie nr. 90; Grand Offices Marriott etaj 9; sector 5 Bucureşti
Telefon -                               021.403.33.00
Fax -                                       021.403.32.99
E-mail -                  @raiffeisen-leasing.rooffice
Reţea teritorială - Arad, Bacău, Baia-Mare, Braşov, Constanţa, Cluj, Craiova, Galaţi, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Timişoara, Târgu Mureş.
 
 
Raiffeisen Leasing, membră a grupului financiar austriac Raiffeisen, este prezentă în România din iulie 2002. Oferta noastră adresată atât companiilor române şi multinaţionale, parteneri tradiţionali ai Grupului Raiffeisen, cât şi întreprinderilor mici şi mijlociii, cuprinde soluţii de finanţare pentru toate tipurile de autovehicule şi echipamente, precum şi pentru proiecte mari - flote şi proiecte industriale complexe.
 
Rezultatele anului 2004 ne plasează în fruntea companiilor de leasing bancar. Raiffeisen Leasing se implică activ în evoluţia şi maturizarea pieţei româneşti de leasing, încercăm să fim creator de tendinţe şi în acelaşi timp participăm activ prin Asociaţia de Leasing Bancar la optimizarea legislaţiei de leasing şi aducerea ei la nivel european.
 
Serviciile rapide şi performante oferite de specialiştii Raiffeisen Leasing, consultanţa competentă în alegerea variantelor optime de finanţare şi flexibilitatea în adaptarea ofertelor la cerinţele individuale sunt tot atâtea argumente pentru poziţia de lider de piaţă atinsă de compania noastră. Soluţiile financiare oferite de noi se bazează pe strânsa comunicare cu clienţii noştri şi sunt adaptate cerinţelor fiecărui proiect. Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră, suntem prezenţi acolo unde vă desfăşuraţi activitatea - reprezentanţii noştri vă stau la dispoziţia pe tot teritoriul ţării prin reţeaua de 16 sucursale.
 
Ca recunoaştere a abordării dinamice a pieţei şi a efortului continuu de a ne îmbunătăţi calitatea serviciilor oferite, Raiffeisen Leasing a fost distinsă în anul 2004 cu premiul pentru excelenţă financiară din partea Bucharest Business Week. Pentru activitatea desfăşurată în anul 2004, Raiffeisen Leasing International ne-a acordat în urma competiţiei între cele 14 subisidiare ale reţelei Raiffeisen Leasing din Europa Premiul pentru Dezvoltare 2004.
 
Tocmai pentru că astăzi suntem numărul unu pe piaţa de leasing bancar, ne concentrăm în continuare eforturile pentru a ne îmbunătăţi şi eficientiza în permanenţă serviciile din dorinţa de a reuşi nu doar să îndeplinim dar să şi depăşim aşteptările clienţilor noştri.
Echipa Raiffeisen Leasing

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!