ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Parteneri si legaturi » BRD Sogelease


 

BRD Sogelease


BRD Sogelease este subsidiara de leasing a BRD Groupe Société Générale, reprezentand rezultatul strategiei Société Générale de a oferi solutii financiare complete clientilor sai. Societatea a luat fiinta in 2001 si a devenit operationala in martie 2002. Structura ofertei de leasing se bazeaza pe o cunoastere aprofundata a specificitatii leasingului, ca produs financiar, generata atat de know-how-ul si experienta de care compania noastra se bucura, prin apartenenta la Groupe Société Générale cat si de echipa de profesionisti a BRD Sogelease.
Una dintre valorile esentiale ale companiei noastre este aceea de a fi un partener pentru clientii sai, si nu un simplu finantator, strategia BRD Sogelease avand la baza caracteristici precum flexibilitate, adaptabilitate si accesibilitate. In acest context, BRD Sogelease isi construieste oferta in functie de necesitatile si dorintele clientului, iar accesabilitatea este atributul datorat numeroaselor canale de distribuţie pe care le avem la indemana: reteaua nationala a BRD - Groupe Société Générale, contactul direct al BRD Sogelease, sustinut si de Reprezentantii regionali (Bucuresti, Constanta, Cluj, Pitesti, Ploiesti, Iasi si Timisoara) precum si reteaua de furnizori de echipamente – toate acestea ofera un acces facil la produsele noastre.
Mai mult decat atat, BRD Sogelease are in vedere, prin oferta promovata, satisfacerea intereselor tuturor categoriilor de clienti : mari corporatii, sectorul public, intreprinderi mici si mijlocii, persoane fizice autorizate si indivizi (persoane fizice).
 
Va asteptam in randurile clientilor nostri !

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!