ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Parteneri si legaturi » CEC


 

CEC


Despre CEC

 

"Casa de Economii ºi Consemnaþiuni va ajunge una dintre primele trei bãnci româneºti în urmãtorii 3-5 ani. Acesta este obiectivul – ambiþios, dar realizabil – prevãzut în strategia de dezvoltare a instituþiei pe perioada 2006-2008. Noul statut, de bancã universalã, aprobat în vara anului 2005, a pus bazele relansãrii ºi repoziþionãrii CEC în sistemul bancar din România.

O echipã de profesioniºti îºi dedicã energia ºi pregãtirea profesionalã pentru a transforma acest obiectiv în realitate palpabilã. În final, cei care vor câºtiga sunt milioanele de clienþi ai bãncii. Pentru aceºtia ne strãduim sã asigurãm un viitor solid bãncii noastre, care sã perpetueze notorietatea ºi tradiþia, de peste 140 de ani, a Casei de Economii ºi Consemnaþiuni." 

                                                              

                                                                      Eugen Rãdulescu

                                                                       Preºedinte CEC

 

Casa de Economii ºi Consemnaþiuni CEC-S.A. se situeazã, potrivit celor mai recente statistici, pe locul ºase în sistemul bancar românesc ºi se pregãteºte sã revinã, în urmãtorii trei ani, pe unul dintre primele trei locuri.

CEC este o bancã universalã, care oferã produse ºi servicii în pas cu standardele bancare moderne, atât persoanelor fizice, cât ºi companiilor.

Înfiinþatã în 1864 ca o bancã de economii, cu o istorie de peste 141 de ani, CEC ºi-a consolidat poziþia ºi a rãmas în continuare cea mai de încredere instituþie bancarã din România.

 

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!